Toamna aduce cu ea bogăție - nu în zadar probabil și nunțile moldovenești se organizează, cu predilecție - toamna. Am apelat sa make-up artista și hair stilista Elena Postică, pentru a ne da câteva idei prețioase pentru miresele din această toamnă.

Alegeți ceea ce vă place

„Mereu le spun mireselor să vină la mine cu poze, cu mostre, pentru ca în dependență de preferințe, să putem ajusta o coafură sau un machiaj tipului ei de față și rochiei pe care o va purta în ziua nunții. Încerc să le explic argumentat dacă ceva cred că nu li se potrivește deloc – este în joc imaginea lor pentru cea mai importantă zi din viață”, ne spune Elena Postica.

Cocul nu se va demoda niciodată

„Cine a spus că un coc se demodează?! El poate fi modelat în atâtea feluri, accesorizat cu atâtea detalii, încât e greu de imaginat uneori că, dorind să fugim de coc, tot peste el vom da (râde). Stilul este cel mai important: clasic sau rebel – restul stilistul va face să arate de minune.”

20748116_488444158214859_5264605434133400142_o

Buclele vă întineresc

„Am recomandat multor mirese chiar să păstreze buclele clasice sau rebele pe spate. Tendința este dictată tot mai mult de nunțile lejere, de peste hotare, iar acest stil se potrivește de minune dacă ai părul lung și un accesoriu pentru păr care să te scoată în evidență.”

Nu renunțați la genele alungite

„Este ziua în care vreți să arătați perfect, mai cu seamă în poze. Este minunat că progresul din lumea frumuseții merge mână în mână cu preferințele noastre. Optați pentru gene alungite, însă aveți mare grijă să testați aceste gene în prealabil. Machiajul mai pronunțat, dar și emoțiile multe vă pot genera iritare la ochi – numai de asta nu aveți nevoie într-o asemenea zi”, mai spune Elena Postica.

elena postica coafura machiaj

Foto: Elena Postica