În multe țări, există și azi tradiția ca în ziua nunții, mireasa să fie împodobită cu tatuaje din henna. Ceremonialul de aplicare cere mult timp și migală, iar modelele în motive florale simbolizează pasiune și loialitate. Tradiția devine modern – tu ai alege să fii o mireasă tatuată? Poți combina foarte bine tatuajele cu henna cu rochia ta de mireasă, astfel încât, per ansamblu, să capeți o ținută foarte modernă și stilată. Picturile pot lua forme din cele mai diferite, de la simple ornamente pe care pictorii în henna de obicei le desenează până la simulări ale voalului sau ale florilor tipice de la nunta ta.

Dar ce te faci, dacă ai un tatuaj care nu te mai reprezintă și totuși vrei să porți rochia de mireasă visată? Cea mai la îndemână soluție este fondul de ten sau alte creme nuanțatoare cu grad mare de acoperire. Pentru ca rezultatul să fie cel dorit, te sfătuiesc să apelezi la specialistul în machiaj care îți va recomanda produsele de fixare potrivite. În felul acesta, corectura nu se întinde și nu îți pătează rochia de mireasă. O altă soluție ar fi să acoperi tatuajul cu un accesoriu: fundă, mănușa, capă sau voal.

Dacă unora tatuajul le da bătăi de cap în ziua nunții, alții îl fac intenționat că semn de iubire. Am întâlnit cupluri care și-au tatuat pe inelar, fie numele partenerului și data căsătoriei, fie câteva cuvinte de dragoste. Tatuajul îți poate servi și pe post de colier sau mănuși, ca și accesoriu delicat la picior sau la umăr. Poți combina cu tatuajul pe care deja îl ai anumite detalii ale ținutei din ziua nunții, cum ar fi aplicațiile de pe rochia ta sau desenul de pe cravata mirelui. Tu, ce ai alege?

Sursa: Mireasamoderna.blogspot.com

Distribuie articolul: