Multă pasiune și emoție, în noul videoclip al lui Pasha Parfeni. Artistul a lansat piesa „Îmi pare rău”, pe care a interpretat-o în premieră la nunta sa. Atât melodia cât și repetițiile cu orchestra au fost făcute în mare secret, iar tot procesul de pregătire a durat aproximativ 2 luni.

În timpul evenimentului, interpretul i-a vorbit miresei despre tot ce îi pare rău. Invitatii au rămas impresionați de surpriză, iar mireasa nu și-a putut abține lacrimile. După aceste momente, artistul a surprins-o cu o melodie specială, dedicată relației lor.

Piesa are un mesaj puternic, care descrie emoțiile și trăirile tuturor celor care iubesc:

Îmi pare rău este o piesă de suflet, în care eu am spus tot ce simt. Cred că viața este totuși prea scurtă ca să reusești să împarți iubire celor dragi. Trebuie să prețuim fiecare moment prezent trăit împreună, doar așa, dragostea noastră poate exista veșnic”,spune Pasha despre piesă.

edx

Artistul este vorbitor de limba rusă, dar de dragul miresei a învățat limba română și a compus atât muzica, cât și versurile piesei. Melodia „Îmi pare rău” va avea în curând și o versiune oficială, pentru radio.

Spre bucuria fanilor, artistul a lansat în ultima vreme mai multe melodii și promite să continue în acest ritm și în lunile următoare.

Foto: Captură video