În orașul Mexican Cihuahua, există un magazin de mariaj, la prima vedere ca toate celelalte. În privința acestuia totuși bântuie o legendă printre locuitorii orașului. Se spune că una din manechine ar fi o fata îmbălsămată, care a murit în ziua nunții proprii, înțepată de un scorpion, iar mama fetei ar fi mumificat-o ca fiica ei să rămână pe vecie în vitrina magazinului pentru care crea rochii. Pe tânăra, despre care bântuie legenda, o chema Pascualita, iar istoria înfiorătoare îi poartă numele. Se zice că în 1930, tânăra urma să se căsătorească și chiar în ziua nunții a fost înțepată de un scorpion, ca urmare fata decedase. Unii localnici susțin că mama fetei a îmbălsămat-o și a expus-o în una din vitrinile magazinului, pentru care tânăra crea rochii de mireasă. 

Emisiunea „EXN Oficial”, care investighează cazuri paranormale, a filmat un reportaj despre această legendă, iar un taximetrist din oraș le povestește mai multe pe marginea subiectului. Acesta susține că unii localnici au văzut cum fata zâmbește, se mișcă sau chiar aprinde și stinge luminile. Echipa care a filmat materialul a executat câteva fotografii și susțin că manechina din vitrină își schimbă mimica feței. 

Totuși o parte din localnici privesc cu zâmbetul pe buze această istorie și susțin că e un manechin precum multe altele și că nu este nimic anormal sau paranormal în magazinul de mariaj din orașul lor.

Țin să menționez că nu pare prea realistă posibilitatea de-a păstra un corp îmbălsămat în poziție verticală și că acesta necesită o prelucrare periodică pe care o pot face doar specialiștii.

Reportajul video filmat de echipa emisiunii menționată mai sus, dar și mai multe detalii le puteți urmări în materialul video anexat.

Distribuie articolul: