În Vest, miresele sunt aduse în fața altarului de către tații lor, iar pe fundal răsună sunetele de orgă. O mireasă din Norvegia, însă, a vrut să se diferențieze de restul tinerelor. Ce gest a făcut, vedeți mai jos.

Pentru a nu fi ca restul mireselor, norvegianca Maria Holand Tøsse a decis să-și uimească mirele, dar și apropiații din biserică, într-un mod absolut deosebit. Ronny Eidsvik, soțul acesteia, nici măcar nu intuia că odată ajunsă la biserica Alesund, Maria nu avea pur și simplu să meargă pe coridorul dintre scaune, la brațul tatălui său, ci să cânte!

Mireasa a scos microfonul pe care îl ținea ascuns la spate și imediat de cum a pășit pragul bisericii, a și început să cânte. Interpretarea Mariei l-a emoționat până la lacrimi și pe tatăl fetei, Charles, iar reacția mirelui nici nu necesită vreo descriere. Bărbatul pur și simplu tremura de emoție, cu lacrimi în ochi, așteptându-și iubita îmbrăcată atât de frumos.

Maria a interpretat chiar în biserică piesa „You Raise Me Up”, semnată de Westlife, fiind acompaniată de instrumentiști, corul bisericesc și chiar tatăl ei. În nici 20 de zile de la încărcarea acestei emoționante scene pe YouTube, înregistrarea video a adunat mai bine de 2,5 milioane de vizualizări.

Admirați și voi aceste scene care trezesc fiori:

Sursa: YouTube/PETTERSEN MEDIEPRODUKSJON

Distribuie articolul: