Multe dintre artistele de peste Prut au apelat la chirurgia estetică. Nu multe, însă, sunt cele care vor recunoaște acest lucru. Îndrăgita interpretă Mirabela Dauer a declarat pe față în cadrul unei emisiuni TV din România că și-a făcut operații și chiar a dat mai multe detalii despre acestea. 

Prezentă la emisiunea “Duminica în familie”, Mirabela Dauer a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le-a efectuat la cunoscutul doctor, Ioan Lascăr. Artista s-a aflat în mijlocul unor prieteni dragi, iar detaliile personale le-a povestit tuturor foarte deschis.

A apelat la bisturiu pentru a scăpa de cuta de grăsime de sub sub bărbie. “Am fost la dl. Prof. Lascăr și mi-am tăiat gușa când eram și eu mai curajoasă, acum 15 sau 16 ani. Slăbisem foarte tare și-mi rămăsese la un moment dat o chestie, o gușă, parcă eram boxer. De-atunci nu m-am mai dus, am și fierea puturoasă și nu suport niciun fel de anestezie. Sunt dificilă”, a declarat Mirabela Dauer, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Mirabela, ziaremondene.ro

Însă artista nu s-a mulțumit cu atât. Și-a dorit o nouă intervenție, pentru a elimina grăsimea din abdomen. Mirabela Dauer a aflat cu această ocazie că nu se poate opera, grăsimea cu pricina este, de fapt un mușchi crescut în acel loc.

Mirabela Dauer va face Ajunul Nașterii Domnului la Chișinău, unde artista va onora un concert. De Crăciun însă, aceasta va petrece acasă. 

Mirabela Dauer, ziarulatac.ro

Mirabela Dauer, în vârstă de 64 de ani, este o cântăreață română de muzică ușoară. Mirabela Dauer este considerată de unii critici muzicali ca fiind cea mai bună voce feminină a muzicii pop românești din ultimii 30 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii’70-‘80.2 A lansat până în prezent 28 de albume.

Sursa: click.ro, libertatea.ro