La o săptămână după nașterea tripletilor Kim, Kevin si Karoly, Nicoleta Luciu avea 85 de kilograme. După numai două săptămâni, vedeta avea 5 kilograme mai putțin și nu s-a oprit până nu a ajuns la 50 de kilograme. Vezi cum s-a alimentat vedeta, potrivit tabu.realitatea.net.

Inițial, Nicoleta Luciu a slăbit 30 de kilograme în șase săptămâni, dar a continuat cu regimul alimentar și, după ce a stagnat aproximativ 14 zile, a mai slăbit încă cinci kilograme.

Deși acum măsoară 96-70-94, Nicoleta Luciu nu este mulțumită de aceste proporții și își dorește măsurile ideale, 90-60-90. Dar iată cum a reușit să slăbească atât de mult până acum.

Acum patru ani, la o săptămână după nașterea tripleților Kim, Kevin și Karoly, Nicoleta Luciu avea 85 de kilograme. După numai două săptămâni, vedeta avea 5 kilograme mai puțin și nu s-a oprit până nu a ajuns la 50 de kilograme.

În toată această perioada, Nicoleta Luciu a ținut un regim alimentar de 1.000 de la calorii pe zi, constând în carne slabă, iaurturi, legume, fructe, brânză. Ca suplimente, a folosit L-carnitin Instant si batoane Fibrobar.

Foto: tabu.realitatea.net

Foto: tabu.realitatea.net

Iată ce mănâncă Nicoleta Luciu într-o zi conform site-ului nicoletaluciu.ro300 g legume, 100 g carne slabă de pui, pește sau vita, 500 g iaurt (la care se adaugă fulgi de grâu germinat și suplimentele nutritive esențiale), batoane nutritive cu fibre Fibrobar, L-Carnitin Instant.

Nicoleta Luciu consideră că nu este nimic dificil în acest regim, pur și simplu nu trebuie să amestesci carnea cu carbohidrații și să consumi și lactate.

Vedeta a consumat 1500 kcal prin sport și activități zilnice, respectând astfel condiția pentru a slăbi: să arzi un număr mai mare de calorii prin activitate fizică decât cel introdus în organism prin alimentație.

În ceea ce privește suplimentele pentru a ajuta slăbitul, Nicoleta Luciu a folosit L-carnitin Instant, câte 3 plicuri pe zi și deja celebrele batoane Fibrobar pe care le folosește de peste 8 ani, în această perioadă optând pentru Fibrobar cu ceai verde.

Spre deosebire de prima perioada a slăbirii, când nu a putut face sport datorită operației de cezariană, Nicoleta Luciu a început să facă mișcare, a practicat mersul pe banda, pedalatul pe bicicleta staționară și înotul.