Unele dintre ele au obținut talii de viespe grație corseturilor pe care le poartă zi și noapte, de ani de zile; altele însă, au obținut forme de invidiat grație alimentației sănătoase și a genelor moștenite de la părinți. Femeile pe care le veți admira mai jos posedă cela mai subțiri talii din lume!

Cathy Jung. Americanca născută în 1937 este, actualmente, femeia cu cea mai îngustă talie din lume, diametrul căreia este de doar 38,1 cm. Fără corset, lungimea diametrului se mărește până la 53 de cm. Este adepta stilului victorian și nu a apelat niciodată la operații estetice. 

Valeria Lukyanova. Tânăra recunoscută și ca „Femeia Barbie” a devenit cea mai populară ucraineancă din spațiul virtual grație fotografiilor pe care le publică. Valeria a suportat mai multe operații plastice, inclusiv de înlăturare a coastelor.

Nerina Orton are doar 22 de ani. Tânăra originară din Marea Britanie are o talie de doar 40 de centimetri. Poartă corset de la vârsta de 14 ani, iar acum, când îl scoate, se simte rău. Este dansatoare și nu-și scoate corsetul nici măcar pe timp de noapte. Fără corset, dimensiunea taliei sale se mărește cu 14 cm.

Ethel Granger. A fost purtătoarea celui mai îngust mijloc din lume, cu diametrul taliei de doar 33 de cm. Cel care a influențat-o să obțină talie de viespe a fost chiar soțul său, care era pur și simplu obsedat de acest trend. 

Michèle Köbke. Are 24 de ani, iar grație corsetului pe care îl poartă nonstop deja de 3 ani, diametrul taliei sale s-a micșorat de la 64 de cm – la 40. Nemțoaica visează să obțină o talie de 38 cm, chiar dacă și-a atrofiat mușchii abdomenului și ai spatelui. Pentru că nu poate consuma porții normale, tânăra e nevoită să ia porții mici de 10 ori pe zi.

Ioana Spangenberg. Tânăra româncă are o talie de doar 50 de centimetri în diametru. La 30 de ani, femeia are 38 de kilograme și măsoară o înălțime de 167 cm. Atunci când avea 13 ani, prietenii îi cuprindeau talia cu palmele. Suferă de anorexie, dar nu-și interzice niciun aliment. 

Ann Ward. Posedă o talie atât de subțire, încât o poți cuprinde cu palmele. Tânăra de 24 de ani, originară din Texas, este model. Are înălțimea de 189 de cm și a moștenit-o de la părinți. După ce a devenit învingătoarea unui show televizat american, a fost recrutată de agenții de modeling și a acceptat contracte de cel puțin 5 zerouri. 

Dita von Teese. La 42 de ani și o greutate de 50 kg, vedeta cu înălțimea de 162 cm măsoară o talie cu diametrul de 55 cm. A obținut această talie grație alimentației sănătoase. Nu consumă deloc alimente produse din făinoase. Dita își începe diminețile cu un cocktail din vegetale. Poartă corset de când avea 18 ani.

Foto: recordsgwr.kazeo.comacidcow.comvogue.itnydailynews.com, GLOW Magazine,  telegraf.rsstyleite.comibtimes.com

Distribuie articolul: