Pe parcursul ultimilor ani, imaginea ministrei Afacerilor Externe și Integrării Europene a RM, Nataliei Gherman, a înregistrat îmbunătățiri. Despre aceasta, ne comunică Aurelia Neider – cel mai viguros stilist și image maker de la Chișinău. Ce recomandă Aurelia Neider ministrei Natalia Gherman, în materie de ținută și coafură, aflați în continuare.

”Pe parcursul acestor ani, se vede clar că doamna ministru este adepta unui stil conservator. Imaginea nu a suferit mari schimbări, cu excepția unor mici îmbunătățiri”, constată image maker-ul Aurelia Neider, pentru portalul PentreuEa.md.

 

În ciuda stilului conservator, designerul recomandă Nataliei Gherman să facă și unele schimbări: ”Recomandările mele ar fi ca Doamna Ministru să evite culorile gri și bej în vestimentația sa și să folosească mai multe culori vii. Lungimea fustelor și a rochiilor, ar fi de dorit să fie până mai jos de genunchi. Un alt moment important ar fi să evite purtarea cizmelor la ținuta business.”

”La fel, ar fi binevenită și schimbarea tunsorii. Eu aș recomanda o tunsoare puțin mai scurtă, evitând volumul în părțile laterale ale capului”, mai punctează Aurelia Neider, pentru portalul nostru.
 

Amintim că Natalia Gherman și-a asumat funcția de ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a Republicii Moldova, la 30 mai 2013. Tot de atunci, Natalia Gherman este și prim vice prim-ministru al RM.

Foto: MFA.GOV.MD, colaj PentruEa.md