Trupa Millenium a lansat ieri un nou videoclip, la piesa “Ești povestea mea”. Povestea în stil retro care se împletește cu momente din înregistrările din studio ale band-ului este realizată de echipa OWH Studio. Vezi la ce provocări au fost puși interpreții. Videoclipul la piesa “Ești povestea mea”, compusă de Sandu Gorgos, a fost filmat în mai multe locaţii, iar melodia are trei variante: în limba română, engleză şi rusă. Producția video este realizată de OWH Studio, director Virgiliu Margineanu, regizor Violeta Gorgos

“Ești povestea mea” redă povestea unui triunghi amoros, iar evenimentele se desfăşoară în perioada anilor 50. Pentru filmări, cei trei soliști ai band-ului au fost nevoiți să își amintească cum se merge pe bicicletă, iar chitaristul Alexandru Zgureanu a intrat în pielea unui fotograf din acele timpuri.

Turneu prin România
Clipul este primul pentru actuala componenţă a formaţiei Millenium. Prezenți în cadrul unei emisiuni televizate la Jurnal TV, membrii Millenium au povestit că recent s-au întors cu premiul mare la soliști și premiul doi la categoria trupe de la festivalul internaţional de muzică din Tallin.

Formația se pregătește pentru un turneu pe care-l vor avea în luna decembrie prin câteva orașe din România, alte proiecte noi și un album. Precizăm că melodia “Ești povestea mea” este compusă de Sandu Gorgos, pe un text scris de Andrei Porubin. Actuala componență a formației este Tatiana Ceban – voce și percuție; Olga Gorcinschi – voce și vioară; Alexandru Zgureanu – voce și chitară și, bineînteles, Vlad Gorgos – impresarul Millenium.