Abia de am aflat că a născut o fetiță că Milla Jovovoch a decis că e timpul să-i vedem „comoara”. Actrița a postat în după-amiaza zilei de astăzi, o fotografie pe Instagram cu micuța Dashiel Edan Anderson, cea de-a doua fetiță a sa. Vezi mai jos cât de „scumpă” este ea.

În vârstă de 39 de ani, vedeta peliculei „Resident Evil”, Milla Jovovich, a postat pe Instagram o fotografie cu cea de-a doua fiică a sa, Dashiel Edan, imagine care a fost însoțită de textul – „Suntem atât de mândri să vă anunțăm despre nașterea celei de-a doua fetițe, Dashiel Edan Anderson-Jovovich. Ea are 3, 450 de kg și 51 de centimetri lungime! Noi te iubim, Dash!”

Foto: uk.eonline.com

Foto: uk.eonline.com

Milla a povestit aproape tot despre sarcina sa, pe o pagină special creată pe Facebook, de fiica sa mai mare, Ever; și tot acolo și-a anunțat fanii și despre faptul că barza lor a întârziat un pic, și că de fapt o așteptau pe 29 martie. Iar despre sexul copilului, Jovovich a mai spus: „Eram îngrijorată de faptul că ar putea fi un băiat, mă gândeam ce o să păţească. Îmi spuneam „mă întreb cât de mult va supravieţui în casa asta, cu fetiţa asta care o să îl tot împungă, o să îi pună piedici, și o să-l bruscheze”.

Foto: celebritybabyscoop.com

Foto: celebritybabyscoop.com

Actrița împreună cu soțul său, Paul Anderson, dar și cu Ever erau în așteptarea acestei comori și aveau pregătite toate „detaliile” pentru sosirea lui Dashiel, acasă. Un reprezentant de-al actriței a anunțat că atât ea, cât și fetița sunt bine și curând vor fi externate, și vor merge acasă.

Distribuie articolul: