Miercuri dimineața devreme, în data de 1 aprilie, actrița Milla Jovovich și soțul ei, scriitorul / regizorul Paul WS Anderson, au spus „bun venit în familie” celui de-al doilea copil, o fetiță pe nume Dashiel Edan Anderson.

Ieri, în data de 1 aprilie în familia Millei Jovovich și a lui Paul WS Anderson s-a născut cea de-a doua fiică. Un reprezentant de-a actriței a anunțat că, atât mama, cât și copilul sunt bine, și că în câteva zile vor fi externate.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

„Milla a născut în această dimineață încă o fetiță, au numit-o: Dashiel Edan. Atât mama, cât și copilul sunt bine. Milla, șotul ei Paul, dar și fiica lor mai mare, Ever, abia așteaptă să-și primească noul membru al familiei lor, acasă,” a declarat managerul Millei pentru The Insider With Yahoo.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Micuța Dashiel va fi în curând cea mai bună prietenă a surorii sale mai mari, Ever Garbo Anderson, prima fetiță lui Paul și a Millei, în vârstă de 7 ani care, se pare că este la fel de entuziasmată de venirea pe lume a lui Dashiel despre care a spus: „Aștept să crească un pic, îi voi povesti totul. Mă voi împărți cu ea, îi voi da hainele mele.”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ever nu a stat fără treabă, fiica cea mai mare a cuplului Jovovich-Anderson, a creat pe Facebook un cont, prin intermediul căruia a început numărătoarea inversă. Din data de 20 ianuarie, aproxiativ cu 10 săptămâni înainte de a naște Milla, Ever a avut grijă ca toți fanii mamei sale să știe ce mai face și cum își duce sarcina.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Cât despre sarcina sa, actrița a mai declarat: „Am adăugat greutatea necesară pentru a avea un copil sănătos, cam 13-14 kg, iar de săptămâna trecută, când știam că mă apropii de termenul „limită”, eram și mai atentă la stilul meu de viață.”

Foto: Instagram

Foto: Instagram

„Sunt foarte mândră de mine pentru că nu am pus aceeași cantitate de greutate pe care am avut-o cu primul nostru copil (35 kg.). Probabil că, am fost conștientă că urmează filmările pentru pelicula „Resident Evil- The Final Chapter”, a mai adăugat Milla mai în glumă, mai în serios.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Vedeta a dus un mod sănătos de viață pe tot parcursul sarcinii, a mâncat doar produse naturale, iaurturi, fructe și legume proaspete; a mers la toate consultațiile medicale, a făcut tot ce face oricare mămică în devenire.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Cât despre sexul copilului, vedeta a declarat: „Nu știu ce aș fi făcut dacă copilul ar fi fost băiat, nu sunt sigură că m-aș fi descurcat la fel de bine.”

Familia Jovovich-Anderson așteptau barza la data de 29 martie, dar de pesemne că a stat în trafic un pic și a întârziat cu 3 zile.