Lenjeria Victoria’s Secret place oricărei femei și oricărui bărbat. Bărbații sunt atrași de senzualitatea modelelor, în timp ce femeile – de calitate și culoare. În fiecare an, această companie producătoare de lenjerie intimă pentru femei realizează câte un model de sutien Fantasy Bra, decorat sute de diamante, valoarea cărora ajunge la câteva milioane de dolari. Da, sutienele pe care le veți admira mai jos pot fi numite drept adevărate bijuterii. 

În 2007, modelul exclusiv a fost purtat de Selita Ebanks. Lenjeria lansată a fost decorată cu milioane de nestemate. Selita colabora cu acest brand din 2005, iar timp de doi ani, a acumular suficientă credibilitate. Sutienul Holiday, prezentat de acest model, a costat 4,5 mln de dolari.

Adriana Lima a prezentat sutienul Black Diamond, în valoare de 5 lmn de dolari, în 2008. Articolul de lenjerie a fost decorat cu 3 575 de pietre prețioase de culoare neagră, 117 – de culoare albă și 34 – de culoare roșie. 

Sutienul Hearts On Fire, în valoare de 6,5 mln de dolari, a fost prezentat în 2006 de către îngerașul Carolina Kurkova. Sutienul era decorat cu 2000 de pietre prețioase și o broșă de 10 carate. La acest sutien, au lucrat 300 de meșteri.

Fantasy Bra Heavenly 70, în valoare de 10 mln $ a fost prezentat de către modelul Tyra Banks în 2004. Cel mai scump detaliu a fost elementul din centrul sutienului, care cântărea 70 de carate. 

Sutienul Royal, tot în valoare de 10 milioane de dolari, a fost afișat în 2006 de către îngerașul Candice Swanepoel. Sutienul conține 4200 de pietre prețioase. 

Fantasy Bra Very Sexy este un sutien Victoria’s Secret în valoare de 11 mln de dolari. Acesta a fost prezentat de către îngerașul Heidi Klum în 2003. 

Heavenly Star, în valoare de 12,5 mln de dolari, a fost afișat în 2011 tot de către Heidi Klum

Tot 12,5 mln de dolari a costat și confecționarea Fantasy Bra Sexy Splendor, prezentat de Gisele Bundchen în 2005. Publicul a rămas șocat atunci când a întâmpinat ieșirea pe podium a modelului.

Tot Gisele a prezentat cel mai scump sutien din istoria brandului. Este vorba despre modelul Red Hot, prezentat în 2000. A costat 15 mln de dolari și a intrat în Cartea Recordurilor. 

Foto: grazia.frvsmodelarchive.tumblr.comvsmodelarchive.tumblr.comjewellermagazine.compopsugar.comlipstiq.comgoodtimes.ndtv.comboredbug.com, liveinternet

Distribuie articolul: