Una este model de succes și cealaltă este o artistă de renume. Ceea ce le unește pe Miley Cyrus și Irina Shayk este atât dragostea pentru modă, cât și curajul de care dau dovadă atunci când își fac alegerile vestimentare.

Vedetele au cucerit criticii de modă atunci când au optat pentru un smoching îmbrăcat peste trupul gol. Problema este că ambele au ales același model de ținută de la același designer și culmea, au purtat costumul în aceeași seară.

Unicul lucru care le-a salvat pe staruri a fost că femeile au aderat la evenimente diferite și pe continente diferite.

Miley Cyrus s-a prezentat îmbrăcată astfel la Grammy 2019, care este la cea de-a 61-a ediție petrecută în Los Angeles. Recunoscută pentru nonconformismul său, interpreta a preferat un costum mai mare cu vreo două mărimi, pe care l-a accesorizat cu o pereche de sandale cu aplicații metalice aurii și tocuri înalte personalizate cu inițialele numelui său.

Aceasta a optat pentru părul lăsat pe spate prins într-o parte cu o agrafă și a purtat mai mulți cercei și câteva inele.

 

Irina Shayk – la BAFTA 2019, la cea de-a 71 ediție, care a avut loc la Londra. Modelul a preferat un look mai puțin relaxat, optând pentru părul prins în coc și încălțăminte statement de tip peep-toe. Vedeta a purtat cercei cu cristale și, și-a accentuat decolteul cu un lanț auriu.

Ambele staruri au avut îndrăzneala să îmbrace pe trupul gol, costumul compus din sacou și pantaloni evazați cu inserție din satin pe lateral. Cine crezi că a câștigat bătălia stilului?

Foto: Google.com

Vezi și: Bătălia stilului cu Xenia Sobchak și Lyasan Utiasheva. Cui îi vine mai bine rochia albă cu volane? (Foto)

Distribuie articolul: