Interpreta Dara, inspirată de iubire și tot mai activă, a lansat videoclipul piesei „Mii de ori”. Membra echipei de artiști de la Global Records a lucrat mult asupra piesei, dar s-a meritat. Acum este fericită și mulțumită de rezultatul obținut, întrucât, în acest videoclip este transpusă propria poveste de dragoste.

Mi-am dorit extrem de mult ca, în mod special pentru „Mii de Ori”, să filmam un clip oficial. Este aici, așa cum am simțit, așa cum am văzut, așa cum nu am știut despre mine! Mulțumesc celor care m-au inspirat și ajutat să scriu această piesă și celor care au știut să vadă în imagini și mișcare toată povestea!”, declară Dara încântată, spunând că această melodie este foarte personală.

Artista speră ca și fanii ei să fie la fel de încântați de noul single, ea contribuind la compoziția muzicii alături de Mădălin Roșioru și Alin Ilieș. La textul piesei a lucrat împreună cu Zina Zen. Videoclipul a fost realizat în regia lui Sergiu Repida, D.O.P. Eugen Detkov; edit: Ilya Crestincov, coregrafie: Yury Rybak și style: Julia Allert.

Citește și: DARA a lansat piesa „Soldat” prin care cântă iubirea și amintirile! Vezi cum o interpretează in Live Session (Video)

Dara s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după a urmat „Fie ce-o fi”. A colaborat cu artiști precum Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute.

În proiectul „Live Session cu DARA” artista din Republica Moldova a prezentat piese scrise de ea timp de 6 luni, într-o formulă acustică/plugged specială, care acum pot fi ascultate pe canalul său de YouTube.

Mi-am dorit de mult timp să fac un proiect în care piesele pe care le scriu să fie interpretate live, înainte ca ele să fie produse în studio, să le aud prin prisma băieților din band. A fost o experiență minunată… pentru că am reușit împreună să creăm sound-ul care oglindește perfect vibe-ul meu plus vibe-ul fiecărui instrumentist în parte. Cam așa o să sune concertele live Dara!”, a declarat artista despre acest proiect.