Listele de aşteptare pentru o geantă de designer, haine la comandă sau cele mai noi jucării pentru copii erau un lucru comun. Doar că astăzi se adaugă şi listele de aşteptare pentru cremele de faţă care promit minuni. Serumul Dream Tone de la Lancome va fi lansat săptămâna viitoare în Anglia. Pentru că promite rezultate care „vor zgudui pământul”, 1.400 de oameni, până acum, se află pe lista de aşteptare, pentru a fi siguri că pun mâna pe un alt produs care va revoluţiona piaţa.

Cererea este atât de mare că nu se ştie sigur dacă primul stoc va reuşi să facă faţă cerinţelor. Compania a promovat crema drept „o revoluţionară” care va reduce petele cu 66% după primele patru săptămâni. Serumul, în valoare de 69 de lire sterline, nu va fi lansat oficial până pe 15 august, dar, potrivit „The Times”, celebrităţi precum Sarah Jessica Parker şi Naomi Campbell şi-au pus mâna deja pe el. Produsul este urmare a şapte ani de cercetări ale cauzelor hiperpigmentării.

Alt produs care a creat vâlvă înainte de lansare se numeşte „The Forever Light Creator” şi este un serum antiîmbătrânire de la Yves Saint Laurent, care foloseşte glicani sintetici pentru a netezi tenul. 3.000 de oameni s-au înscris pe listele de aşteptare luna trecută, înainte ca acesta să fie lansat, doar ca să fie siguri că pun mâna pe produsul miraculos înaintea tuturor.

Compania a lansat chiar şi o linie telefonică specială pentru cei care s-au înscris, pentru a putea ţine pasul cu numărul cererilor.

Sursa: adevarul.ro

 

Distribuie articolul: