Chiar dacă selecția națională Eurovision nu a decis încă numele reprezentantului din acest al României la marea competiție, Mihai Trăistariu ar da orice din lume să i se mai dea o șansă. Mai mult decât încrezător, acesta și-a lansat astăzi piesa și clipul acestuia prin care vrea să eclipseze și să motiveze publicul de peste Prut ca să-i ofere votul de încredere.

„Dintotdeauna am fost un fan împătimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, însă primul clip pe care-l ador! Când o să-l vedeți, o să vă îndrăgostiți de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie! Am știut eu de ce l-am ales.

Pentru că vreau să câștig Eurovision-ul cu ea, TREBUIE s-o fac cât mai cunoscută de toată lumea. Și-atunci … intenția mea este să-mi mobilizez toți prietenii și fanii să mă susțină. Cum? Simplu! Hai să împrăștiem clipul de pe Youtube … pe tot net-ul! Doar în felul ăsta îi vom convinge pe toți românii că anul 2016 este anul în care România câștigă Eurovision-ul. Împreună VOM REUȘI! P. S. : Atenție! Puteți posta clipul în maximum 10 grupuri pe zi. Altfel Facebook vă blochează pentru 14 zile. Mulțumesc mult pentru susținere! Al vostru, M I H A I”, spune Trăistariu, în mesajul virtual, distribuit în această seară.


Clipul și piesa „Paradisio” au fost lansate astăzi, în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir, iar cântărețul, care și-a schimbat numele scenic în „M I H A I”, spune că produsul muzical poate aduce victoria României la ESC. „Aceasta e melodia cu care vreau să aduc României locul I la Eurovision 2016”, mai adaugă Trăistariu.

3575_1102759533107520_4926780376123741469_n

Nu se știe, deocamdată, dacă publicul de peste Prut va decide să-i mai ofere sau nu o șansă lui Mihai pentru a-și reprezenta țara la cel mai important concurs de muzică din Europa. Data trecută, piesa „Tornero” a ieșit pe locul 4 cu 172 de puncte – cel mai mare punctaj obținut până în 2006 de România.

Foto: MIHAI

Distribuie articolul: