A reprezentat o dată România la Eurovision cu piesa „Tornero” și, se pare, își dorește să repete experiența cu o piesă nouă. Mihai Trăistariu își exprimă insistent dorința de a participa la Eurovision Song Contest 2016 din partea României. Tânărul și-a făcut aunțul la postul de televiziune Antena 1.

Mihai își dorește enorm să ajungă la Stockholm, pentru a interpreta „Paradisio” – cea mai nouă piesă din repertoriul său. Cântărețul se pregătește intens pentru selecția națională și intenționează să-și simplifice chiar și numele scenic, evoluând doar cu numele de „Mihai”. În prezent, artistul este în căutarea și a unei sigle care să-l reprezinte.

Mai mult decât atât, cântărețul muncește în continuare la sala de sport și frecventează saloanele de frumusețe pentru a corespunde celor mai înalte standarde legate de imagine. Acum, mai mult ca oricând, devine clar de ce toamna trecută cântărețul și-a făcut un nou implant capilar.

Și dacă piesa deja e gata, Mihai a purces deja la filmările videoclipului care l-ar costa nu mai puțin de 15 mii de euro, grație efectelor spațiale și aranjamentului pe care l-a solicitat.

Noul single urmează să fie lansat foarte curând. Până atunci însă putem admira doar câteva imagini din procesul making of.

Mihai și-a mai încercat puterile la ESC și în 2014, cu piesa „I’m Sorry”, însă a înțeles că Paula Seling și Ovi sunt cei care merită cu adevărat o șansă în concurs.

Trăistariu a mai declarat că se înscrie neapărat în cursa națională din acest an și este gata chiar să investească în promovarea peste hotare a piesei și videoclipului.

Foto: Facebook, urban.ro

Distribuie articolul: