În ciuda unei relații pe care a avut-o cam 8 ani cu una și aceeași femeie, Mihai Trăistariu a mărturisit că este din nou singur. Spune că focul pasunii din relația lor s-a stins din cauza deplasărlor frecvente care i-au apărut în cale. Azi, cântărețul se află în proces de căutare, însă parcă și-ar dori ca nu el să găsească, ci mai degrabă să fie el cel „găsit”!

„Pentru a fi perfect, un bărbat trebuie să fie puternic, să ocupe un loc major în familie, să fie supremația întruchipată, să fie civilizat, la locul lui, un pic reținut.

Acum nu am iubită, am 11 luni de când sunt solo. Nu am o relație stabilă. Se răcise acea relație cu timpul. Dar am rămas prieteni. Relația noastră începuse din 2007. Cred că ne-am despărțit tocmai pentru că nu mai sufeream nici când ne vedeam și nici când ne pierdeam. Ea mi-a insinuat că sunt tot timpul plecat. Și-a dat seama că toată viața va fi singură. Eu sunt turbat după familie și copii, dar nici nu mi-aș lua o fată din showbiz, care face același lucru ca și mine. 

Femeia cu care mă voi căsători va trebui să mă găsească. Nu am timp să o mai caut. Oricum pretendente există, Facebook-ul vuiește. La un moment dat, trebuie să mă aleagă ea. Aș vrea să simt că e din suflet. Nu îmi este teamă să mă întâlnesc cu femei de pe Facebook. Dacă îţi găseşti jumătatea şi simţi că ea e, dacă şi ea simte la fel…

Poate fi și o damă de companie. Poți să o tranformi și să fie a ta pe viață! Dar dacă după aia sare calul şi se duce înapoi, la revedere! Dacă nu-l mai sare şi rămâne cu tine, de ce nu? Faceţi analize amândoi să o luaţi de zero. Nu cred că mă deranjează trecutul unei femei. Și eu am avut zeci de relaţii, de ce să o acuz pe ea?“, a mărturisit artistul, în cadrul emisiunii Star Chef, de la Antena Stars.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: