Catinca Petre, fiica de patru anișori a dansatorului român Mihai Petre, a avut norocul de a se naște într-o familie extrem de frumoasă și talentată. Micuța este iubită și adorată la maxim de către părinții săi, iar pentru Mihai, aceasta reprezintă cea mai mare feblețe.

Chiar dacă este prins într-o mulțime de activități, fiind coregraf, dansator și mai nou jurat în cadrul emisiunii „Uite cine dansează!”, Mihai Petre reușeșete să îi dedice timp și fetiței sale. Nu știm dacă cea mică îi va călca pe urme, cert este că are tot de ce poate avea nevoie pentru asta: un tată ce o adoră și o susține în toate din primii ani de viață și o mămică iubitoare și profesionist în tot ceea ce face.

Cu toate că nu este adeptul postărilor prea frecvente pe rețelele de socializare, în care să apară Catinca, dansatorul nu uită să își delecteze din când în când urmăritorii virtuali cu imagini adorabile. În această dimineață, Mihai a publicat un scurt filmuleț despre sportul pe care îl practică alături de fiica sa, iar aceasta nu are nici pe departe vreo legătură cu meseria sa.

„Uite cine aleargă”, a comentat fericitul tătic în descriere.

Vezi mai jos și alte fotografii cu familia Petre.

Foto: viva.ro, Instagram.com, Facebook.com