Deşi a plecat de cinci ani din România, Mihaela Rădulescu continuă să fascineze. Niciun eveniment la care participă nu trece fără să fie întors pe toate părţile, de toată presa. La începutul primăverii, diva a sosit în România cu 2 tone de alimente şi rechizite pentru copiii de la un centru de zi, însoţită de o echipă întreagă de la Monaco. Colegii de la şcoala la care învaţă fiul ei, Ayan, s-au aflat pentru prima dată în România și au primit de la Mihaela o lecţie de viaţă. Nici ea nu îşi explică acest mister, iar singurul motiv pentru care crede că a rămas interesantă pentru public este doar… „inerţia celebrităţii”. Mihaela Rădulescu a făcut aceste delarații într-un interviu pentru revista românească Viva, însoțit de un pictorial fierbine. Fosta vedetă TV a vorbit despre filosofia de viaţă a unei femei de 43 de ani, gata în orice moment să ajute, să iubească, să dăruiască, dar şi să primească şi să se lase alintată.

Deși e plecată de câțiva ani în Monaco, prezentatoarea mai vine în România pentru evenimente pe care le prezintă şi pentru acţiuni umanitare. Ayan, fiul ei, o urmează doar în vacanţe. “În rest nu lipseşte niciodată de la şcoală şi nici eu de lângă el, decât în doze foarte mici, când chiar e necesar, iar atunci fac tot posibilul să fie vorba de maxim 3 zile. Din păcate, refuz multe propuneri de muncă în ţară, dar Ayan e mult mai important, dintotdeauna”.

 

Mihaela a recunoscut că e mirată că oamenii mai vor autografe şi poze cu ea, dar spune că le oferă cu aceeaşi bucurie şi onestitate. “Probabil că e un soi de inerţie a celebrităţii de odinioară. O mai fi şi ceva nostalgie a unora după genul de emisiuni pe care le făceam, în care-şi aveau loc atâţia oameni valoroşi şi talentaţi, care acum nu prea mai apar pe nicăieri şi de care şi mie mi-e dor adesea. Vedete au fost şi vor fi mereu, doar să le pese mai mult de consistenţa imaginii, decât de conturul ei”.

Despre viața ei în Monaco, Rădulescu spune: “Mi se pare interesantă viaţa în două ţări, în două grupuri de prieteni, îmi place să zbor, să citesc în avioane, să scriu despre ce văd şi simt în cele două lumi. N-am obosit, nu mi se pare că-mi pierd echilibrul nicicum. Îmi plac senzaţiile de dor, de regăsire, de aşteptare. Locul meu e lângă băiatul meu, lângă familia mea şi a lui, locul meu e unde simt şi dăruiesc iubire. Nu e neapărat nevoie de un cod poştal pentru asta, nu mă ataşez de locuri mai mult decât de oameni”.

 

Fac ce vreau, nu mă interesează ce spun ceilalţi!
Prezentatoare de origine română a declarat că a trecut la o altă etapă în viața ei: “Am redus cercul de „ceilalţi” la oameni dragi, apropiaţi şi de părerile lor îmi pasă. Apoi, mai e şi vârsta, am 43 de ani şi o poftă grozavă să trăiesc frumos, interesant, să fiu o mamă bună, să fiu o femeie tânără după standardele mele, nu după judecata cinică a celor care cred că „nu se cade să mai apari aşa dezbrăcată în poze”.

Întrebată dacă este ori ba fericită în acest moment, Mihaela Rădulescu a mărturisit: “Nu cred în fericirea înşirată artificial pe zile sau săptămâni, cred în „blink-uri” de fericire, alea care du­rează exact cât o clipire, ba chiar cât o respiraţie, dacă eşti norocos…. Sunt în starea care-mi convine cel mai mult, am linişte să-mi cresc copilul şi nelinişte să fac atâtea lucruri care-mi plac”.

Sursa, Foto: Viva.ro 

Distribuie articolul: