Are 45 de ani, dar arată ca o adevărată divă. Mihaela Rădulescu surprinde de fiecare dată când se dezgolește frumos, iar canicula din 2015 este o ocazie perfectă de a-și etala formele apetisante. Mai jos, vei vedea cum s-a afișat jurata de la „Românii au Talent” la plajă.

„2 kids, 2 girls and a dog – it’s complicated. Păi, dacă noi nu ne distrăm, atunci cine ? În rolurile principale: Anto, Ayan, Felix (tot așa îl cheamă și pe prietenul lui suedez și Tango. Acțiunea s-a petrecut la 2 pași de mal, căci vâslitul contra curentului, într-o barcă furată de la copii, e complicat, mai ales când leșini de râs și ești urmărit de recuperatorii de barcă. Ce bucurie îți dau copiii (și un câine:) și ce de idei năstrușnice îți vin lângă ei, oricât de om mare ești”, mărturisește vedeta de televiziune. 

Rădulescu a dezvăluit, anterior, și secretul abdomenului său de invidiat: „Abdomenul din imagine nu arată așa de la Photoshop, ci pentru că e „chinuit” în fiecare dimineață a vieții lui (mai ales după ce a născut și era odios) cu:

– 20 de abdomene clasice, din alea cu spatele lipit perfect de covor și picioarele ridicate și îndoite la 90 de grade

– 20 leg lifts – tot cu spatele lipit de covor, dar cu picioarele întinse, executând balansuri față-spate

– câte 20 de cot-genunchi (cu capul ridicat și sprijinit de mâini, dar tot pe covor, cu picioarele ridicate și îndoite la 90 de grade, încerci să atingi cotul de genunchiul opus).

După care urmează un minunat duș cu cântec și un mic dejun pregătit pentru toată lumea de prin casă. That’s a beautiful morning !”, a scris Mihaela, într-o dimineață, tot pe Facebook.

Mihaela Rădulescu educă un singur copil pe nume Ayan, din relația cu omul român de afaceri Elan Schwartzenberg. Din informațiile apărute în presa de peste Prut, fostul soț al Mihaelei achită anual câte 180 de mii de euro pentru întreținerea fiului lor comun, de 10 ani. Vedeta română locuiește cu băiețelul la Monte Carlo, acolo unde, pentru chiria lunară a apartamentului, plătește până la 8000 de euro lunar, iar pentru studii – 1700 de euro.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: