Mihaela Rădulescu a tras atenţia asupra ei prin câteva ipostaze provocatoare în care a pozat. A renunţat la haine şi şi-a expus trupul în lenjerie intimă. Simte că în luna femeii bărbaţii trebuie stârniţi printr-o modă veche, mai exact dantelă şi body-uri sofisticate.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai curajoase şi îndrăzneţe de la noi. Dovadă sunt postările sale din mediul online, dar şi gesturile de la „Românii au talent”, acolo unde este jurat de ceva timp. De data aceasta, vedeta a pozat în lenjerie intimă, şi-a arătat trupul fără nicio inhibiţie.

Este de părere că în această lună, femeile trebuie să fie mai feminine ca niciodată, să se prezinte în faţa bărbaţilor într-o manieră sexy, apelând la accesorii precum ale ei.

„După atâtea discuții publice despre egalitatea femeii cu bărbatul, simt nevoia de… feminitate. Aia de modă veche, care face minuni. Acea varianta de interior a oricărei femei îndrăgostite, care vrea… totul și da totul. Sigur, există atâtea ipostaze ale feminității, ale seducției și nu toate sunt despre lenjerie sau sex. Dar, pentru că suntem în luna asta de primăvară, de daruri, de chef de viață și iubire și pentru că mie nu mi-e greu să vorbesc despre… ce ne place tuturor, propun un atac frontal asupra bărbaților din dotare cu… dantelă, mătase, port-jartiere, sutiene complicate și body-uri sofisticate, halate unduitoare și… porniri pe măsură. Nu doar florile și pomii înfloresc acum, ci și femeile iubite!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Vezi și: Mihaela Rădulescu oferă sfaturi de seducție: „Bucură-te de tine și de ziua asta!”

Distribuie articolul: