Mihaela Rădulescu este o prezență feminină care atrage privirile celor din jur ori de câte ori participă la evenimentele mondene. Cu un trup de invidiat, o personalitate exuberantă și o dependență de adrenalină ieșită din comun, Mihaela a reușit să sucească mințile unuia dintre cei mai celelebri sportivi, austriacul Felix Baumgartner. Vedeta nu se ferește să își exprime senzualitatea de fiecare dată când are ocazia și nu ezită să ofere sfaturi de seducție.


Mihaela a făcut o serie de cuceriri importante și a fost iubită de bărbați importanți din televiziune și showbiz, precum Ștefan Bănică Jr sau Dani Oțil. Recent, ea a încărcat un mesaj pe contul personal de Instagram în care a explicat cu lux de amănunte ce reprezintă pentru ea seducția și a oferit câteva sfaturi tuturor femeileor care doresc să fie cuceritoare. Potrivit Mihaelei, seducția nu se referă exclusiv la purtarea hainelor strâmpte sau la un machiaj strident, ci se regăsește în gesturile mărunte, neplanificate.

„Seducția ar putea fi și despre modul în care vântul îţi suflă părul… sau cum arăți în duș, încercând să nu îţi intre şamponul în ochi, sau cum păstrezi tăcerea când e cazul… Bucură-te de tine și de ziua asta”, a scris Mihaela pe Instagram.

Публикация от Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg)

Opinia sa fost împrtășită de numeroși admiratori, iar textul său, alături de care se afla o fotografie, a primit mai bine de trei mii de aprecieri. Paradoxal, deși mesajul Mihaelei promova frumusețea naturală și lucrurile simple, aceasta a ales să atașeze o imagine în care apare extrem de aranjată și machiată, afișând aerul caracteristic de femeie fatală.

Sursa: click.ro