De când și-a găsit un nou iubit, Mihaela Rădulescu nu încetează să impresioneze prin mesajele filosofice pe care le distribuie publicului larg. Vedeta de televiziune e îndrăgostită până peste cap de un sportiv de origine austriacă și își petrece vacanța în compania acestuia. Cât de pasională este relația celor doi, aflați mai jos.

„Faceți ca weekendul să fie despre dragoste și distracție. Fii cine vrei să fii și cu cine vrei sa fii, măcar 2 zile și jumătate pe săptămână! Ce vă rog – să aveți un weekend plin de iubire si distracție, dacă nu vă e greu! Evitați excesul de… a face doar ce „se cade” și ce „e normal la vârsta voastră” – reveniți-vă sau… treziți-vă, fiți exact cine vreți să fiți, măcar 2 zile pe săptămână! Nu evitați sărutul – e update-ul acela fără de care nu funcționează corect opțiunile clasice”, spune diva de 46 de ani, despre această fotografie plină de pasiune. Cei doi îndrăgostiți sunt de aceeași vârstă.

11863281_1169129133102507_3307905110203802846_n

Și dacă Mihaela e plină de romantism, mult mai îndrăzneț este noul partener al acesteia. Zilele trecute, acesta a distribuit pe pagina sa oficială de Facebook, o fotografie în care spatele Mihaelei pare să-i servească drept masă. Pentru că stă aplecată și fotografia scoate în vizor lenjeria intimă a posesoarei, poza a atras după sine o mulțime de critici.

11899995_10153622023013804_5992016438104937982_n

Și pentru că nu tac deloc atunci când vine vorba de „gura lumii”, Mihaela a și reacționat imediat:

„Nu pot fi altfel decât vreau şi pot să fiu, nu caut să fiu pe placul eşuaţilor şi nu ştiu să mă mint! Îmbrăcată sau nu în costum de baie, viaţa mea e aceeaşi! Doar dezbaterea publică e diferită, căci asta se întâmplă când laşi fereastra deschisă şi ţi se vede… Viaţa! Ador ferestrele deschise, de-aia nu-mi fac ziduri de ipocrizie sau de apărare. Când te prinzi că gura lumii nu îţi schimbă viaţa, înveţi să fii atât de nepăsător la dezbaterile lor inutile şi atât de grijuliu cu ceea ce contează pentru tine …Şi ce bine-mi iese treaba asta!”, a exclamat prezentatoarea.

În curând, jurata de la „Românii au Talent” se va reîntoarce acasă, pentru că încep din nou preselecțiile.

andra-si-a-ales-favoritul-la-preselectiile-romanii-au-talent-de-la-chisinau

Foto: Facebook, Anna Zora, romaniiautalent.protv.ro

Distribuie articolul: