În această săptămână, vedetele din România și-au delectat urmăritorii cu imagini în care își prezintă copiii - de acum mai mari, pășind o nouă treaptă a școlii. Nici Mihaela Rădulescu nu este o excepție.


Vedeta de peste Prut a postat o imagine în care apare alături de fiul său, cel la care ține enorm și încearcă să îi ofere tot ce e mai bun. În acest an, adolescentul a pășit în ultima clasă gimnazială, un motiv de bucurie pentru mama sa:

„Clasa a noua, liceu… Și în toți anii ăștia am crezut că eu l-am învățat de toate. Dar, adevărul e că și fii-miu m-a învățat atâtea chestii grozave despre viață, despre ce contează pe bune, despre miza și răsplata, despre dedicație și bucurie, despre ce fain e să ții în viață copilul din tine, despre iubire, în cea mai pură definiție. Să continuăm, că adolescența pare și mai interesantă”, scrie Mihaela pe Facebook.

21192961_1846792712002809_7503057114545857791_n

Citește și: Mihaela Rădulescu a împlinit, ieri, 48 de ani. Vezi cum a sărbătorit

Din fotografie se vede cât de mult a crescut Ayan, dar și că îi seamănă leit mamei sale. Băiatul învață la o școală din Monaco, iar Mihaela nu a uitat să îl însoțească chiar din prima zi. Mai mult, cei doi și-au asortat și ținutele. Au optat pentru pantaloni clasici și cămăși albe.

Iată și alte imagini cu fiul vedetei române:

Foto: Instagram.com

 

Distribuie articolul: