Mihaela Rădulescu nu se sfiește să își arate trupul în toată splendoarea, deși se apropie de 50 de ani. De la poze în lenjerie intimă sau îmbrăcată sumar, Mihaela Rădulescu face tot ce poate pentru a ieși în evidență într-un fel sau altul.

Mihaela Rădulescu nu ține cont de vremea rea de afară și se pozează mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Ce-i drept, poza este mai veche și vedeta își aduce cu plăcere aminte de vremea când era în vacanță în Franța cu iubitul ei, Felix, și o poza goală pe balcon.

Poziționată pe scaun cu spatele și acoperită doar cu un material transparent, diva de la Monaco a încins rețeaua socială cu această fotografie. Vedeta se uita în zare și încerca să fie cât mai senzuală, în timp ce Felix Baumgartner își exersa calitățile de fotograf.

Internauții au avut păreri diferite despre amintirea distribuită de Mihaela Rădulescu. „E de acum? La noi ninge. Îmi place ceea ce văd, probabil că și persoana care privește e încântată, nu?”, au fost unele dintre comentarii.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au cunoscut în timpul interviului pe care vedeta l-a realizat. După ceva timp, cei doi au început să îşi vorbească.

Vezi și: Mihaela Rădulescu s-a dezgolit, la 48 de ani! „Nu doar florile înfloresc acum, ci și femeile iubite!”

Distribuie articolul: