„Uite cine dansează” este, pentru Mihaela Rădulescu, o ocazie în plus de a-și etala frumusețea și senzualitatea în fața a milioane de români. La cea mai recentă ediție a emisiunii pe care Mihaela o co-prezintă alături de Cabral, vedeta și-a dat pe spate fanii cu o ținută de-a dreptul fantastică.

La 47 de ani, nu e la fel de ușor ca la 20… să arăți trăznet, dar e mult mai simplu să te SIMȚI tânără, în formă și iubită. Măcar pentru faptul că ai aflat mult mai multe despre tine și pentru că… îți pasă mult mai puțin de gura lumii, dar și pentru că vrei să trăiești ce-ți place, ce te amuză, ce te face să iubești viața, așa cum vine ea, cu de toate…”, a ținut să mărturisească prezentatoarea, după ediția de luni seară, când a apărut pe scenă într-o rochie cu un decolteu extrem de profund!

Inca una si ma duc :))) #uitecinedanseaza #mihaelaradulescu @protv_romania #myteam is watching me 🙂

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Vedeta de 47 de ani s-a folosit de ocazie pentru a mulțumi tuturor celor care au ajutat-o să arăte cu siguranță „trăznet” – cum crede ea că arăta doar la 20 de ani:

„Cu voia voastră (sau fără), țin să mulțumesc echipei mele grozave, care-mi dă atâta încredere în mine și pe scenă – Anca Rădulescu și Irina Șerban – makeup, Dana Budeanu și Cemil Hasturk – rochie și styling; Cornel Saru – hairstyle; Carmen Voinea-Răducanu – personal assistant. Îmbrățișez o echipă de producție fantastică și mai pup 2 oameni dragi –  Oana Radu – creatoarea fantasticului decor de la „Uite cine dansează” și de la „Românii au talent”.”

Admirați-i și voi ținuta splendidă de luni seară:

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: