Dacă ar fi întrebată, într-o bună zi, despre cine este idealul său masculin, Mihaela Rădulescu ar răspunde cu siguranță „Felix Baumgartner” - parașutistul austriac alături de care trăiește o iubire ca-n basme deja de mai bine de doi ani. Într-una din zilele trecute, când Felix a făcut public un clip cu una din săriturile sale cu parașuta, autoarea română i-a dedicat un mesaj plin de admirație și dezvăluiri!

Era un băiat simplu și sărac. A devenit cel mai cunoscut parașutist și basejumper din lume, ba chiar cel mai celebru atlet Red Bull din toate timpurile. Rămâne în istorie ca primul om care a depășit viteza sunetului (mai rapid ca glonțul – peste 1 300 km/ oră) în cădere liberă din stratosferă. Are o colecție de recorduri mondiale încă neegalate și o poftă de viață cum n-am vazut… decât la mine).

De 10 ani e pilot de elicopter, comercial și privat, cu ratinguri pentru vreo 10 tipuri de elicopter și cu licență în Europa și SUA.

Treabă care spune multe și despre creierul lui, care e în deplină armonie și cu mușchii pe care și i-a antrenat o viață. În filmul ăsta e pilotul elicopterului din care sar cei mai buni skidiveri ai momentului, echipa Red Bull Air Force US și face echipă cu o altă legendă a aviației acrobatice mondiale –  Kirby Chambliss. E o poveste de succes pe bune, cu multă munca și enorme riscuri în spate, care sper să-i inspire pe mulți dintre cei care vor să reușească, să-și depășească limitele și condiția.

Era un baiat simplu si sarac. A devenit cel mai cunoscut parasutist si basejumper din lume, ba chiar cel mai celebru atlet Red Bull din toate timpurile. Ramane in istorie ca primul om care a depasit viteza sunetului (mai rapid ca glontul – peste 1 300 km/ ora) in cadere libera din stratosfera. Are o colectie de recorduri mondiale inca neegalate si o pofta de viata cum n-am vazut… decat la mine :). De 10 ani e pilot de elicopter, comercial si privat, cu ratinguri pentru vreo 10 tipuri de elicopter si cu licenta in Europa si US. Treaba care spune multe si despre creierul lui, care e in deplina armonie si cu muschii pe care si i-a antrenat o viata. In filmul asta e pilotul elicopterului din care sar cei mai buni skidiveri ai momentului, echipa Red Bull Air Force US si face echipa cu o alta legenda a aviatiei acrobatice mondiale, Kirby Chambliss.
E o poveste de succes pe bune, cu multa munca si enorme riscuri in spate, care sper sa-i inspire pe multi dintre cei care vor sa reuseasca, sa-si depaseasca limitele si conditia. Iata inca un motiv pentru care il admir, il respect si il iubesc pe Felix Baumgartner, eroul meu si… al celor care inteleg talcul povestii.
Si inca un motiv pentru care cred ca efortul celor care incearca din rasputeri sa razbata, trebuie rasplatit, admirat si… sprijinit, asa cum facem in fiecare vineri la ” Romanii au talent”.
Un weekend cu pofta de viata va doresc!
Miha

#redbullairforce #kirbychambliss #felixbaumgartner
#romaniiautalent
#uitecinedanseaza

Suntem des pe Instagram – mihaelaschwartzenberg / therealfelixbaumgartner
Twitter – miradulescu / felixfastestman
Si mai dati o tura si pe pagina mea personala – https://www.facebook.com/miharadulescuschwartzenberg

Posted by Mihaela Radulescu Schwartzenberg on 17 Martie 2017

Iată încă un motiv pentru care îl admir, îl respect și îl iubesc pe Felix Baumgartner, eroul meu și… al celor care înțeleg tâlcul poveștii. Și încă un motiv pentru care cred că efortul celor care încearcă din răsputeri să răzbată, trebuie răsplatit, admirat și… sprijinit.

Cum să nu-l iubesc?! Cum să nu mă simt cea mai frumoasă, cea mai dorită și cea mai liniștită femeie? Acum înțelegeți de ce nu mă ating răutățile, atacurile sau tâmpeniile celor care nu mă cunosc? Așa ar trebui să procedați și voi, când simțiți că vă e cineva sau ceva împotrivă – ascultați doar de ochii care vă iubesc cu adevărat și de ceea ce simțiți că vă înalță”, a dezvăluit celebra prezentatoare TV.

Foto: Facebook, Instagram