Știam că la ai săi 45 de ani, este o femeie care știe să aibă grijă de felul în care arată și că le mai spune și pe șleau pe toate câte le crede, dar unul dintre ultimele mesaje pe care le-a publicat Mihaela Rădulescu pe internet chiar că ne-a lăsat fără cuvinte. Vedeta se află într-o vacanță la plajă cu fiul său, iar de acolo, ne trimite vederi extraordinare cu formele sale.

„Prima poza e … vedere de la mare, cu gânduri bune, către toți cei interesați! A doua poză e doar ca să vă aduc aminte că am 45 de ani și fac sport zilnic, mănânc sănătos și controlat și încerc să nu-mi irosesc viața și tinerețea (credeți-mă, buletinul e o tâmpenie, în suflet e vârsta reală!) cu nimic din ce mi-ar întuneca zâmbetul. Mă bazez cel mai mult pe … iubire, în absolut toate direcțiile – de la aceea pentru mine însămi și cei foarte apropiați, până la cei care mă inspiră, fie și de la mare distanță, dar și pe grija permanentă de a-mi umple timpul vieții cu exact ceea ce are valoare, greutate în timp și gust îmbătător… Nici nu vă imaginați ce gusturi și arome are viața, când o consumi cu capul îmbrățișat de suflet”, mărturisește diva de 45 de ani, în descrierea unei colecții de fotografii realizate pe litoral. 

page

 

„Cât despre costumul meu de baie… îl ador! Made by Dana Budeanu! (e genul de costum de baie care te îmbracă suficient cât să ieși la o masă de prânz pe malul mării, cam oriunde pe planetă. De când am intrat și până am plecat, 7 femei au venit să mă întrebe de unde am costumul”, mai declară Mihaela, din vacanță.

page

Presa română scrie că Mihaela are o masă corporală este de 57 de kilograme, la o înălţime de 1,72 metri.

10359516_1138641559484598_4985046130320982294_n

Foto: Facebook

Distribuie articolul: