Vedeta de televiziune din România apare într-o poză fiind țintuită într-un scaun cu rotile. Mihaela Rădulescu a vrut să înţeleagă mai bine prin ce trec oamenii cu dizabilităţi, aşa că a acceptat să-şi petreacă o zi întreagă într-un scaun rulant.

La începutul lunii viitoare, ambasadorii locali “Wings for Life World Run” – Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Toma Coconea şi Andrei Roşu – vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume, alergând pentru cei care nu pot. Obiectivul Wings for Life e să găsească un remediu împotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

 Mihaela Radulescu in scaun rulant

Fosta prezentatoare a simţit, timp o zi, pe pielea ei, cât de greu e să facă, dintr-un scaun cu rotile, activităţile pe care oamenii fără astfel de probleme de sănătate le consideră banale. “A fost foarte greu. Mai greu decât m-aş fi aşteptat. Şi te gândeşti că se poate întâmpla oricui, oricând. Ar trebui să ne gândim mai bine că fiecare dintre noi poate ajunge într-un scaun cu rotile. O clipă de neatenţie, un accident banal, te poate aduce aici cât ai clipi. Dintr-un scaun cu rotile ţi se schimbă total percepţia, dimensiunea, trăirile, totul trebuie redimensionat”, a declarat Mihaela, după această experienţă.

Sursa: Spynews.ro

Distribuie articolul: