Femeile au o problemă bizară legată de aspectul fizic. Cercetătorii au descoperit că o anumită zi şi oră a săptămânii nu sunt deloc favorabile frumuseţii lor. 

Potrivit unui studiu făcut de o companie producătoare de cosmetice, femeile arată cel mai rău miercurea, la ora 15:30, scrie inquisitr.com. Acest moment al zilei de miercuri este cel în care ele arată mai bătrâne. 

Nichola Joss, expert în îngrijirea pielii, spune că alcoolul poate juca şi el un rol important în privinţa felului cum arată o femeie în această zi a săptămânii. Cantitatea de alcool consumată în weekend poate influenţa aspectul pielii la mijlocul săptămânii. 

Problema este pusă de toxinele şi zahărul care trebuie procesate, acestea solicitând organismul în plus. Efectele vizibile ale alcoolului apar în 72 de ore, aşadar miercurea după-amiază este momentul neprielnic al săptămânii pentru frumuseţea femeilor. 

În plus, un alt factor este lipsa somnului. Este important ca femeile să doarmă 7-8 ore pe noapte. Dacă acest program nu este respectat, celulele pielii nu se pot reface, iar aspectul ei este unul de îmbătrânire. 

Totuşi, un mod de a se simţi tinere mereu este de a face sex, iar cele mai multe femei spun că fac acest lucru în fiecare joi. 

 

Distribuie articolul: