Tot mai multe femei din Moldova se inițiază în domeniul afacerilor, iar acest lucru parțial i-l putem datora și lui Alexadru Bordea, mentor și trainer public speaking. 

A instruit o mulțime de femei în domeniul businessului, iar noi l-am invitat în cadrul proiectului „Ce vor femeile?” ca să înțelegem care-i sunt preferințele la capitolul femei și cât de mult înseamnă independența unei femei în raport cu bărbații.

Ori de câte ori a fost necesar să fie lucrurile făcute de la A la Z, femeile au fost acele care au și-au făcut cel mai bine treaba.

La nivel de management într-o afacere, femeile sunt mai bune.

O femeie independentă este mai atrăgătoare. Zic independentă nu doar financiar, zic independentă în mai multe aspecte care îi permit să fie atrăgătoare.

IMG_6304-2

Femeia perfectă este cea pe care o iubesc cu adevărat și cred ca la asta pot să mă rezum.

Orgoliul meu nu mi-ar permite ca femeia să aibă un salariu mai mare decât al meu.

Orice bărbat are plăcerea de a întreține o femei. Când vorbesc de întreținere mă refer la zona de confort pe care el dorește să i-o ofere, lucrurile pe care el vrea să i le ofere și pe care nu neaparat că ea nu și le poate permite.

Aspectul fizic este un punct foarte important. Suntem oameni și apreciem pe cei din jur și după aspectul fizic. De aceea, uneori chiar și inconștient observăm cum arată persoana.

Orice bărbat își dorește lângă el o femeie frumoasă.

E provocător să activez între două femei care arată bine, care sunt înțelepte și care au o experiență bogată în domeniul businessului.

Cel mai urât lucru pe care ar putea să-l facă o femeie este să bârfească.

Mie îmi plac femeile „bufnițe”, ceea ce înseamnă înțelepciune.

În business e important ca femeia să fie mai rigidă, iar în relație aș prefera să fie mai sufletistă.

De-a lungul anilor, nu mi s-au schimbat preferințele la capitolul femei.

Doresc ca fiecare femeie să fie Ea, să se simtă bine cu sine și să fie fericită, doar așa va fi frumosă și va atrage lucrurile pe care și le dorește. 

 

Urmărește ediția precendentă a proiectului „Ce vor femeile?!”

„Ce vor femeile?!” cu fotograful Sergiu Bîrcă: „Am fost dintotdeauna atras de femeile din zodia Leu”