Soții Cornelia și Marcel Ștefăneț au sărbătorit ieri cu tort și lumânări cele 6 luni de viață ale micuței Alexandra, fetița lor. „Buburuza” a fost răsfățată cu multă atenție, dar și cu un cadou special. Vedeți mai jos despre e este vorba.

„La mulți aaaaani, Alexandra!!!! Iată că ne putem mândri și mulțumi cu cele 6 luni de viață fericită și împlinită alături de scumpa noastră fetiță!”, au scris soții Ștefăneț pe contul lor oficial de Facebook.

tort stefanet

Cornelia si MarcelContactați de revista noastră, Cornelia și Marcel ne-au mărturisit: „Aleargă timpul, numai asta putem spune în ceea ce o privește pe Alexandra. Mă tem că abia de ținem pasul cu el. Ne bucurăm foarte mult că e sănătoasă, iar darul nostru vine foarte curând – îi vom pune Alexandrei cerceluși!”.

Într-un interviu recent, Marcel declara despre micuța Alexandra: „Alexandra va deveni cu siguranță o stea. Vrem să facem din ea o interpretă sau dansatoare, căci nu are de ales, așa cum n-am avut nici noi. Și prima apariție în fața camerei va fi una de steluță. Genele deja își spun cuvântul. Alexandra are o voce foarte puternică, iar în familia noastră toți sunt muzicieni. Cu o mămică atât de talentată, care cântă, e imposibil să nu devină muziciană și ea!”.

Părinții i-au dedicat deja fetiței o piesă, pe care așa au și numit-o – „Fetița mea”.

Foto: Facebook.com, Ellene Mocrii