Aflându-se într-o călătorie oficială în Australia, familia regală a sărbătorit Paștele într-un mod absolut deosebit. După ce au asistat la slujba religioasă din cadrul unei biserici din Sydney, Kate, William și micul George s-au îndreptat spre grădina zoologică, pentru a-i arăta micuțului cum arată, în realitate, animalele exotice din Australia.

Imaginile cu familia regală, realizate de jurnaliști, sunt de-a dreptul emoționante.

Animalele s-au dovedit a fi adevărate motive de bucurie pentru prinț, așa că pe fața bebelușului George au apărut zâmbete de toate formele.

George a rămas de-a dreptul impresionat de ursuleții Koala, de girafe, dar și de alte animale, pe care le răsplătea cu râsete și mirare.

Emoții deosebite, însă, i-a trezit animăluțul australian bilby, pe care George a vrut din răsputeri s-l atingă pe urechi.

Lucrătorii grădinii zoologice au promis că animăluțul va fi numit în cinstea lui George, apoi i-au dăruit un bilbi-jucărie.

Autoritățile australiene s-au gâdit chiar să elaboreze, pe lângă iepurașii de Paște, din ciocolată, și bilby din ciocolată, pentru a atrage atenția publicului.

Ducesa Kate a strălucit din nou, într-o rochie galbenă, pastelată, în timp ce William a purtat o ținută casual, compusă din blugi și o cămașă așbastră, în carouri.