Turneul de 3 săptămâni, al Familiei Regale, continuă și în aceste zile. După ce a părăsit Noua Zeelandă, Kate și William, împreună cu personajul principal al tuturor fotografiilor – micul George, au ajuns în capitala continentului Australian.

Cei trei au fost surprinși la debarcarea din avionul aterizat pe aeroportul din Sydney.

Kate își ținea micuțul, ca de obicei, pe șold, în timp ce acesta a atras toate privirile fotografilor și jurnaliștilor. George a fost îmbrăcat într-o salopetă cu motive marine, iar ducesa a încântat cu o rochie de vară, marca Roksanda Ilincic, de culoare galbenă, cu decolteu pătrat.

William a mărturisit, pentru presa străină, că aștepta cu nerăbdare aterizarea în Australia, deoarece prințesa Diana, mama acestuia, a îndrăgit mult acest contintent în timpul vieții.

În Australia a mers și dădaca lui George – Maria Teresa Turrion Borrallo, care a avut grijă de micuț în timp ce părinții lui efectuau o excursie prin cele mai renumite locuri din Sydney.

”Nu există un loc mai senzațional, pentru călătoria noastră în Australia, decât renumitul Teatru de Operă, din Sydney” a declarat, plin de emoție, ducele William.

Surse foto: media-mode.com, getty images, mark large, EPA

E tot mai dulce, pe zi ce trece! Cum arată prințul George de Cambridge, la primul său prânz caritabil (Foto)

Vezi cât de mult a crescut micul prinț George de Cambridge! (Foto)