Cei care au fost curioși de unde se trage relația frumoasă de prietenie dintre Prima Doamnă a SUA și Beyoncé, pot afla răspunsul chiar de la Michelle Obama!

Soția lui Barack Obama a fost una dintre recentele eroine ale emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”, în cadrul căreia a atins mai multe subiecte personale, printre care și relația de prietenie cu intepreta Beyoncé. Cuplul prezidențial îi admiră de mult timp calitățile personale și cele artistice:

Este imposibil să te uiți la ea și să nu o admiri. Este specială, drăguță, foarte inteligentă, cu o gândire creativă. E o mamă minunată și își iubește mult familia. În același timp, este foarte modestă.

Avem multe în comun, însă eu nu pot cânta și dansa la fel ca și Beyoncé”, a spus Michelle, în cadrul show-ului televizat.

Familia prezidențială americană i-a avut de mai multe ori în calitate de oaspeți pe soții Beyoncé și Jay Z. Cea mai recentă dintre întâlniri a fost organizată la început de august, în cinstea zilei de naștere a președintelui Obama. Soții au fost invitați la Casa Albă alături de Stevie Wonder și alte nume notorii din showbiz.

Alături de fiica lor, cuplul a pășit pragul Casei Albe și de Paște, fiind prezenți la „vânătoarea de ouă”.

Alte momente memorabile:

beyonce-michelle-obama-5

michelle-obama-beyonce

pictures-beyonce-michelle-obama

maxresdefault

WASHINGTON, DC - JANUARY 21:  Beyonc? performs the national anthem as U.S. President Barack Obama looks on during the presidential inauguration on the West Front of the U.S. Capitol January 21, 2013 in Washington, DC.   Barack Obama was re-elected for a second term as President of the United States.  (Photo by Alex Wong/Getty Images)

Foto: lexpress.fr, Alex Wong/Getty Images, popsugar.comthefw.comstylecaster.com