Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii este nu doar dansatoare înrăită, ci și o adeptă a modului sănătos de viață. Recent, Michelle Obama a dansat pe melodia „Uptown Funk” în cadrul emisunii lui Ellen DeGeneres, declarând că militează contra răspândirii obezității prin campania sa „Let's Move”. La 6 aprilie, Michelle a dansat din nou pe aceeași melodie, în cadrul unei petreceri organizate la Casa Albă cu ocazia sărbătorii pascale.

Se întâmplă tot mai frecvent să o vedem pe Michelle Obama pe ritmuri de dans în public. Soția președintelui american a dansat și ieri, în cinstea celei de-a 5-a aniversări a campaniei sale, „Let’s Move”, menită să încurajeze, în acest an, lupta cu obezitatea infantilă.

Pe lângă faptul că a dansat pe scenă, alături de alți dansatori, Michelle a venit și cu un discurs în cadrul petrecerii Easter Egg Roll. Potrivit CNN, în fața celor aproape 35 000 de oaspeți prezenți la petrecerea organizată la Casa Albă, Prima Doamnă a SUA a încurajat americanii să adopte o alimentație sănătoasă și un mod de viață activ.

 Michelle Obama dansează

Îmbrăcată cât se poate de obișnuit, Michelle a uimit miile de oameni adunate în cinstea celei de-a 137-a petreceri desfășurate la reședința prezidențială. Petrecerea The Easter Egg Roll datează încă din 1878 și a fost instituită încă în tmpul administrației lui Rutherford B Hayes’.

Distribuie articolul: