Știam că soția președintelui american nu are părul drept și se chinuie de fiecare dată să-și netezească părul, pentru a-și aranja părul perfect. Totuși, la White House Correspondents' Dinner, organizată zilele trecute la reședința prezidențială, Michelle s-a gândit să revină la stilul său natural, așa că a afișat niște bucle de toată frumusețea.

Potrivit Daily Mail, la evenimentul organizat la Washington DC, Prima Doamnă a SUA a participat, împreună cu soțul său, la o întâlnire anuală cu o serie de personalități notorii. În acest an, soții au avut, în calitate de invitați, mai mulți politicieni, jurnaliști recunoscuți pe teritoriul SUA, dar și vedete de la Hollywood.

foto: Twitter

foto: Twitter

Deși afișa de fiecare dată boburi bine aranjate și un păr lucios și drept, cu ocazia cinei anuale, Michelle a preferat să prezinte publicului o coafură nouă, în stilul retro al anilor ’80, cu bucle rebele și strânse. Soția de 51 de ani a președintelui american a afișat și o rochie aurie și strălucitoare.

Potrivit presei de peste ocean, este vorba despre o ținută semnată de celebrul fashion designer Zac Posen – unul dintre puținii stiliști la care Michelle apelează cu încredere de fiecare dată.

foto: news.instyle.com

foto: news.instyle.com

Michelle a stat, pe parcursul evenimentului, alături de soțul său, președintele Barack Obama, care a vorbit în fața participanților, dar și a milioane de telespectatori.

Michelle Obama

Biologic, Michelle Obama are păr creț și neascultător, de aceea îl netezește aproape în fiecare dimineață cu placa. Pentru a avea un păr puternic și strălucitor, Michelle Obama își clătește podoaba capilară cu suc de aloe.

Coafura nouă, afișată de Michelle, contrastează foarte mult cu stilul pe care îl afișa aceasta anterior. Până nu demult, tunsoarea lui Michelle Obama reprezenta un Carre prelungit, strâns foarte rar la spate. Michelle Obama nu folosește prea des cosmeticele și rujurile de culori intense. Pentru că posedă un contur pronunțat al buzelor, Michelle folosește, de obicei, doar luciul de buze semi-transparent, de culoare caramel.

De data asta, însă, Prima Doamnă a optat pentru un ruj de culoare sangria, care o avantaja perfect.

Vă întrebați care este secretul tinereții acestei femei, care nu trădează nicidecum vârsta de 51 de ani? Presa americană scrie că Michelle Obama se alimentează regulat cu mere de soi Uttwiler Spätlauber, care sunt cultivate în nordul Elveției.

Despre puterea de întinerire a acestor fructe se știe deja de peste 3 secole. Aceste mere nu-și schimbă exteriorul și nu putrezesc timp de 4 luni după ce au fost culese. Astăzi, în Elveția au rămas doar 20 astfel de pomi fructiferi. Merele acestora conțin celule stem care prelungesc tinerețea.

Distribuie articolul: