Michella Obama a surprins întreaga audiență cu apariția sa la data de 18 noiembrie, de la National Portrait Gallery, din cadrul muzeului Smithsonian, din Washington. Michelle a purtat o superbă rochie Schiaparelli, marcând una din cele mai reușite ținute ale sale!

Michelle Obama, spectaculoasă într-o rochie Schiaparelli

Ieri seară, fosta Primă Doamnă a SUA a participat la festivitățile de la National Portrait Gallery, unde i-a înmânat un premiul lui Lin-Manuel Miranda, autorul celebrului musical, „Hamilton”, un real succes lansat în anul 2015.

Michelle a ales pentru această ocazie o ținută cu totul și cu totul deosebită, o creație Schiaparelli, într-o nuanță de galben neon, accesorizată cu detalii tip bijuterie pe toată suprafața rochiei.

„Inspirația pentru forma aceastei rochii a venit inițial de la crinolină, cea pe care o găsim adesea sub rochiile couture. Insă adevăratul punct de plecare pentru look-ul final a fost culoarea” a mărturisit directorul cretiv al casei Schiaparelli într-o declarație despre ținuta doamnei Obama. „Tonul de galben acid face trimire la nuanța emblematică de roz preferată de Elsa Schiaparelli și în același timp, am simțit că această culoare se potrivește perfect personalității puternice și energiei doamnei Obama. A fost o onoare pentru noi să îi confecționăm această rochie” a adăugat el.

Michelle a purtat cu grație rochia Schiaparelli, atrăgând atenția tuturor. Ea a fost cea care i-a înmânat artistului premiul „Portrait of a Nation”, Lin-Manuel Miranda fiind un apropiat al casei Obama de-a lungul anilor.

Sursa: Verdict.ro

Foto: Instagram

Vezi și: Kate Middleton, elegantă într-o rochie din dantelă fină, semnată Alexander McQueen. Ducesa a fost în centrul atenției (Foto)

Distribuie articolul: