Cele peste 250 de pagini de e-mailuri schimbate între promotorii concertelor lui Michael Jackson de la Londra, în anul 2009 acestea au devenit publice. Din informațiile ce conțin acele mesaje reiese că Megastarul suferea de paranoia și anxietate, chiar și așa acesta continua să urce pe scenă. “Publicatia Los Angeles Times a intrat în posesia a 250 de pagini de mailuri schimbate între sefii de la Anschutz Entertainment Group, cei care finanțau turneul “This Is It”, și membri ai echipei de producție. Aceste e-mailuri, din care reiese ca Megastarul se afla într-o stare de sănătate deplorabilă, vor fi folosite ca dovezi într-un proces ce va debuta anul viitor între firma de asigurare a concertului și organizatori”, scrie agentiadepresamondena.com

“Disperarea în ceea ce privește starea de sănătate a lui Michael reiese și din mailurile schimbate de promoterul Randy Phillips cu alte persoane din boardul AEG. “Michael s-a închis în camera lui, a baut și nu dă niciun semn. Incerc acum să-l trezesc și să-l mobilizez. Am țipat la el atât de tare încât s-au mișcat și pereții”, a descris Randy cele petrecute înaintea conferinței de presă de la Londra, din martie 2009, care anunța seria concertelor din turneul “This Is It””, scrie aceeași sursă.

Până la urmă, mailurile publicate sunt incomplete și nu fac nimic altceva decât să pună într-o lumină proastă compania, spun avocații celor de la AEG Live.

Distribuie articolul: