La sfârșitul acestei luni, se vor împlini 3 luni de când Shakira a devenit mamă de băiat pentru a doua oară. Micuțul Sacha este înconjurat de răsfățul și iubirea părinților, dar și a fratelui său mai mare, Milan. Cum arată băiatul acum, vă arătăm mai jos.

Sacha avea încă la naștere un păr foarte lung, iar acest lucru a fost trădat de primele fotografii care au apărut pe internet. În această poză realizată la scurt timp după naștere, băiețelul este fotografiat în brațele fratelui său mai mare, de doi ani și câteva luni.

foto: Facebook

foto: Facebook

Vă întrebați cui îi seamănă? Dacă veți vedea cum arăta tatăl băiețelului în copilărie, veți afirma că Gerard și Sacha seamănă ca două picături de apă!

foto: Facebook

foto: Facebook

Micuțul Shakirei posedă, instalat la pătuț, un aparat care îi dezvoltă motricitatea picioarelor. Atunci când sunt lovite de picioarele copilului, butoanele jucăriei Fisher-Price scot sunete.

foto: Instagram

foto: Instagram

Ne-a impresionat la fel de mult și fotografia publicată ieri pe internet de către Shakira. Micuțul  Sacha a fost scos la plimbare, iar fotografa cu acesta atras peste 1,6 milioane de aprecieri Facebook. Una din aprecieri a venit chiar din partea fondatorulu Facebook – Mark Zuckerberg.

foto: Facebook

foto: Facebook

Mark este inspirat de activitatea Shakirei pe rețelele de socializare, pentru că până la această zi, interpreta a devenit cea mai apreciată persoană de pe Facebook, adunând la activ peste 100 de milioane de like-uri de pagină.

Distribuie articolul: