Au împreună patru copii pe care îi iubesc la maxim și încearcă să le ofere tot ce este mai bun. Acum câțiva ani, mezina familiei Backham, Harper era feblețea părinților, dar și a internauților. Cât de mult a crescut fetița în ultima perioadă, vedeți mai jos.

Harper are șase anișori, vârstă la care reușește să le calce pe urme lui David și Victoriei. Este extrem de frumoasă, iar cel care o adoră la propriu este cel mai mare dintre frați, Brooklyn, în vârstă de 18 ani. Pentru că, din acest an, va studia fotografia la facultate, tânărul testează deja obiectivul pe surioara sa.

Plecat în New York, acolo unde a participat la un eveniment monden, adolescentul a dezvăluit pe rețelele de socializare că îi este dor de casă. Asta după ce a publicat o imagine pe care i-a făcut-o anterior micuței Harper.

Citește și: Pe urmele tatălui! Brooklyn Beckham și-a făcut primul tatuaj și se arată extrem de mândru de asta

Nu este pentru prima oară când Brooklyn demonstrează cât de atașat este de sora sa. Anterior, acesta obișnuia să o scoată în oraș, să se distreze și să se joace împreună cu ea. Iată și alte fotografii surprinse de curând cu mezina:

Foto: Instagram.com, dailymail.co.uk