Spectacolele LIVE „Mevv Acoustic” revin cu cel de-al 5-lea show din această campanie. Pe 26 octombrie, la ora 18:00, în incinta Teatrului Național E. Ionesco, Mevv îți pregătește un nou concert, cu genericul „ARTIST”. 

ARTIST este un proiect social și urmărește aducerea unui TRIBUT MARILOR ARTIȘTI, care și-au jertfit viața pentru profesie (artă) dedicându-se totalmente publicului său, deci nouă. Un alt scop a acestui proiect social- cultural este de a mobiliza spectatorii de azi în susținerea artiștilor contemporani, aducând ideea: „Un popor nu poate exista fară artă și fară artiști”.

Organizatorii spectacolului promit un show incendiar și original, cu muzică sută la sută LIVE, apoi piese noi – cântate de cei mai buni muzicieni. Calitate, Energie, Nebunie, Poezie, Sinceritate, Emoții ADEVĂRATE… Despre asta este Mevv Acoustic !!! Dacă îți respecți artiștii din țara ta și arta de la noi, confirmă-ți prezența și contribuie la campanie, susținând ideea de „TRIBUT MARILOR ARTIȘTI”.
Precizăm că, la sfârșitul anului 2015, Mevv împreună cu chitaristul jazz Dan Brumă au lansat o noua formulă LIVE, #MevvAcoustic.

BILETE OFLINE:
tel: (373) 673 41 460
BILETE ONLINE:
www.iticket.md
MEVV VIP: Ca de obicei, membrii deja înregistrați în Mevv VIP beneficiază de reduceri.
Dacă nu ai făcut-o deja, te poți înregistra aici: FB.com/MevvOfficial

Distribuie articolul: