Nu este doar actor, comediat și prezentator. Deja de două luni, Pavel Volya poartă titlul de tată de băiat și fată grație femeii alături de care trăiește deja de 3 ani. Laysan Utiasheva, soția lui Volya, a împlinit, ieri, vârsta de 30 de ani, iar cu această ocazie, a primit în dar, din partea soțului, un mesaj plin de tandrețe.

Soție, fetiță, mamă. Îți mulțumesc pentru tot. Se pare că sunt cu adevărat însemnat de Dumnezeu,

Odată ce am alături o soție atât de minunată.

La mulți ani, iubito”,  a scris Pavel Volya, în ultima sa postare de pe Instagram. Pavel a distribuit și o fotografie cu soția sa, ex-gimnasta Laysan Utiasheva.

Laysan a adus pe lume o fetiță acum aproape două luni. Atunci, Pavel își anunța fanii virtuali, că a devenit tătic, prin următorul mesaj virtual, distribuit tot pe Instagram: „Suntem cei mai fericiți din lume! Acum suntem patru:  Pavel, Laysan, Robert și Sofia! Fetița mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Lyaysan, ești eroul meu, o campioană! Doamne, îți mulțumesc” – cu acest mesaj comediantul și-a fericit fanii  în seara zilei de miercuri.”

Soția prezentatorului și comediantului rus și-a făcut apariția, după a doua naștere, chiar săptămâna trecută, la un eveniment dedicat decernării unor premii de televiziune. Pentru că a fost sportivă până nu demult, Laysan s-a recuperat rapid după a doua naștere.

foto: Владимир ВЕЛЕНГУРИН

foto: Владимир ВЕЛЕНГУРИН

Menționăn că cei doi soți și-au unit destinele în secret acum 3 ani, iar la 14 mai 2013, s-a născut primul lor copil: fiul Robert.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: