În timp ce unii susțin mișcarea modelelor supraponderale în cadrul campaniilor sociale de acceptare de sine, alții condamnă aceste acțiuni, argumentând că prin aceste campanii, persoanele cu forme generoase doar își justifică poziția. Ca să vă convingem că această poziție este cu adevărat sinceră, vă vom prezenta povestea unui beauty blogger renumit în spațiul virtual pentru mesajele sale anti-discriminatorii la adresa persoanelor supraponderale.

Ea este Loey Lane – o tânără de 22 de ani, care răspândește în întreaga lume mesaje pozitive cu privire la greutate. Deși cântărește mult mai mult decât prietenele de vârsta sa, Loey îi încurajează pe oameni să se simtă confortabil în propria piele și să nu fugă după idealuri. În opinia fetei, persoanele care cântăresc mai mult decât ne-am deprins să vedem, nu trebuie să fie discriminate cu calificative care le pot denigra. În plus, contează ceea ce există în interior și nu ambalajul, mai consideră tânăra.

Pentru că este o utilizatoare înrăită de internet, dar și pentru că e lipsită de complexe legate de fizicul său, Loey publică cu regularitate, pe contul său de Instagram, fotografii provocatoare, care o afișează în costume de baie sau alte ținute lejere. Nu este un secret că deseori, tânăra primește și comentarii nu tocmai pozitive la adresa sa.

Tânăra, însă, se consideră în drept să poarte hainele care îi plac și în așa mod, vrea să educe toleranța și acceptarea în rândul internauților. În prezent, e urmărită pe Instagram de peste 90 000 de utilizatori.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: