Dacă mercur în retrograd este o perioada, care ne afectează în sens mai negativ, acum urmează să avem parte de o perioadă mai agitată, asta pentru că din 9 decembrie mercur se află în Săgetător.

Mercur nu se află în retrograd în această perioadăînsă intră în Săgetător. Pe 9 decembrie, cea mai rapidă planetă și-a schimbat direcția, mutându-se în zodia Săgetător, unde va rămâne până pe 28 decembrie. Având în vedere între Mercur și Săgetător nu este o legătură foarte naturală, astrele ne sfătuiesc ne pregătim pentru o perioadă ușor agitată.

Este posibil în următoarele săptămâni avem foarte multă energie cu care încă nu știm ce facem. Suntem destul de atenți la imaginea de ansamblu a vieții noastre, pierzând astfel evidența detaliilor mai mici, însă cu adevărat importante.

Cu Mercur în Săgetător, este posibil optimismul fie la el acasă. Suntem destul de relaxați în ceea ce privește problemele pe care le avem. Este posibil luam decizii bazându-ne pe ce ne dictează sufletul pentru noi știm cel mai bine de ce avem nevoie pentru a fi cu adevărat fericiți.

Urmează o perioadă în care ne putem rezolva problemele, însă trebuie știm ne focusăm pe ceea ce trebuie. Chiar dacă sfaturile oamenilor din jurul nostru sunt bine intenționate, ar fi cazul alegerile pe care le facem fie făcute cu inima.

De asemenea, este momentul lăsăm în spate tot ce ține de trecut – aceasta este o perioadă de tranziție, de ieșire din durere, de tras linie și de închis o dată pentru totdeauna acea ușa a trecutului care nu ne permite trăim așa cum ne dorim. Nu trebuie ne fie teamă pentru ce urmează, astrele sunt de partea noastră și ne ajută ne adaptăm cu ușurință schimbărilor astfel încât putem merge mai departe fără probleme și redescoperim fericirea adevărată.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: