O nouă șansă pentru femeile care știu ce își doresc. Centrul “Parteneriat şi Dezvoltare”  lansează primul proiect din Republica Moldova ce se axează exclusiv pe mentorat. Proiectul va dura 12 luni, timp în care participantele vor avea ocazia să cunoască femei-lideri şi totodată să realizeze împreună proiecte comune.
Dacă ești în căutare de noi abilităţi, cunoştinţe, experienţă, relații – atunci ești persoana potrivită pentru acest proiect. Însă doar dacă întrunești următoarele condiții:

· Ești tânără profesionistă și ai între 25 şi 35 de ani sau ești o studentă proeminentă și ai între 20 și 23 ani
· activezi în unul din cele trei domenii:business,sectorul asociativ/media sau administrație publică/politică
· eşti dornică de a căpăta cunoștințe noi, a învăţa și a te inspira de la persoane care s-au afirmat
· știi bine ce vrei și dorești să realizezi ideile proprii.

Proiectul urmăreşte să identifice şi să rezolve provocările cu care se confruntă femeile implicate în sfera politică, economică, socială, prin intermediul relaţiei mentor-mentee.

Proiectul se va baza exlusiv pe mentorat, un instrument inovativ de dezvoltare personală și profesională, care constă din parteneriatul între un mentor (de obicei o persoană  mai în vârstă, care deține mai multe abilitați și experiență) și o persoană mentorată, care îşi dorește să-și îmbunătățească abilitățile și să câștige experiență.

Potrivit organizatorilor “participând la acest program, timp de 12 luni participantele vor avea ocazia să fie ghidate de un mentor – femeia-lider cu experiență bogată, care le vor încuraja și sprijini în dezvoltarea lor profesională și personală. Mentorul le va oferi asistența practică pentru ca participantele să-şi atingă toate obiectivele propuse în cadrul programului”.

Femeile vor participa la sesiuni de instruire şi întrevederi cu oameni de succes, stabilind relaţii cu persoane remarcabile din domeniul lor de activitate. Totodată, vor avea posibilitatea să realizeze proiecte comune împreună cu mentorul, iar cele mai reuşite inițiative vor primi un sprijin financiar, în valoare de până la 3.000 USD, pentru a fi implementate.
Proiectul este finanţat de Fundația Est-Europeană şi Ambasada SUA în Moldova.

Dacă argumentele organizatorilor te-au convins, atunci grăbește-te pentru a te bucura de oportunităţile oferite de program și completează formularul de aplicare până la 21 septembrie.
Mai multe informații AICI.
Termenul limita de depunere a dosarului de aplicare 25 septembrie 2012 

Distribuie articolul: