Prințul George, fiul Prințului William și al lui Kate Middleton, a început școala. Micuțul de 4 ani urmează cursurile instituției Thomas’s Battersea. Iată cu ce mâncare este servit în pauza de masă.


Prințul George al Marii Britanii a început școala. La numai patru ani, micuțul urmează cursurile instituției Thomas’s Battersea. Are parte de profesori pregătiți și de o programă școlară atent aleasă.

printul-george-scoala

În pauza de masă, George are parte de mâncare la fel de bine aleasă pentru a-i oferi toți nutrienții necesari, dar să fie în același timp și apetisantă pentru un copil de 4 ani. Fără pizza, chicken nuggets sau produse procesate. Astfel, la cafeteria școlii el are la dispoziție meniuri decise de un nutriționist ce includ:

La micul dejun: fucte, lapte organic sau apă și pâine cu fructe.

La prânz: salată pe care și-o pot mixa singuri, supe proaspete, miel cu usturoi și ierburi, ori plăcintă cu curcan și șuncă, panini cu mozzarella proaspătă, busuioc și roșii.

Dacă prințul poftește la pește sau mâncare vegetariană, sunt diponibile oricând meniuri cu somon, salsa verde sau năut, spanac, cartof dulce cu curry.

La desert, avem tarte cu ou și căpșuni, prăjitură pufoasă cu marmeladă și cocos, prjituri cu oatmeal și stafide, servite cu milkshake de banane.

Sursa: adpm.ro