Un factor important în menținerea stării sănătoase a corpului nostru este alimentația. De aceea Andreea Marin a luat decizia de a urma un regim de detoxifiere după ce de sărbători s-a înfruptat cu mâncărurile tradiționale românești. 

Ea a răspuns cererilor fanilor de a le dezvălui în ce constă aceasta cură de detoxifiere, postând pe Facebook o imagine cu mesele sale compuse doar din sucuri și supe, dar și cu rețetele pe care le prepara zi de zi, timp de o săptămână.

„Neața! Pentru că mi-ați cerut un exemplu al meniului meu din săptămâna de detoxifiere, iată „mesele” de azi (fiecare băutură, suc sau supă, are 300 ml):

Ingredientele pentru supe:

– dimineața: măr verde, pătrunjel, orz, spirulină; următoarele mese sunt din 2 în două ore, dar nu neapărat cu ochii pe ceas, ci cu aproximație și poți bea mai mult, la nevoie.
– ananas, afine ( sau alte fructe de pădure), ginger, coriandru (sau busuioc) , psyllium ( acesta se umflă în stomac și îți dă senzația de sațietate, de aceea dispare senzația de foame);
– ananas, ginger, coriandru ( sau busuioc ), psyllium , Eco Green Multivit;
– roșii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulină, chili, sare de mare;
– apă alcalină cât mai multa posibil, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalină se obține cu adaos de picături de lămâie intr-un pahar cu apă plată, pahar de sticlă, nu de plastic (plasticul modifică această calitate a apei), sau adăugam 10 picaturi speciale pentru obținerea apei alcaline, se găsesc pe site-urile cu produse bio”, a scris vedeta pe pagina sa.

facebook.com

Prezentatoarea TV a mai adăugat că dacă dormi un corp sănătos e important să includem în rutina zilnică și sportul: „Mișcarea și respirația corectă sunt necesare, dar nu sportul în exces, care să ducă la epuizare. Recomand mersul în ritm susținut jumătate de oră în aer liber sau alergarea, yoga, pilates”.

facebook.com

Distribuie articolul: